Posted on: juni 22, 2015 Posted by: admin Comments: 0

Om du tror att ditt kök behöver en ombyggnad, här är några saker att tänka på:

Du måste ha en budget; det är viktigt att veta hur mycket du sparar i förväg. Detta kommer att vara så rättvist som möjligt ur ekonomisk synvinkel.

Tänk på funktionaliteten innan du åker – du kanske har varit upptagen i det roliga och spännande med att välja nya saker i köket, men har du funderat på var dina måltider lagras?

Överväg att hålla designen aktuell – ju mer du fysiskt ändrar din köksstruktur, desto mer tid och pengar spenderas på renoveringen.

Förändringar i gas och VVS? Varning: Om du har att göra med rörledningar eller flyttar din diskbänk och diskmaskin till din plats kommer du troligtvis att behöva ett bygglov från staden och kommer att behöva anställa personer med arbetstillstånd. Återigen slösades för mycket tid och pengar.

Återförsäljningsvärde: Du kanske inte tänker aktivt på att sälja ditt hem, men du måste överväga hur köksrenoveringen kommer att påverka ditt hems återförsäljningsvärde senare. Det som lockar dig och din familj är förmodligen inte ytterligare en kopp te, och det kan bli ett hem på marknaden längre än du behöver.

Leave a Comment