Posted on: mars 22, 2018 Posted by: admin Comments: 0

Glasfiber

Glasfiberpooler är byggda med gjutet glasfiber, förstärkt plast. Glasfiberpooler finns i marken och kan ge dig år och år familjekul och badglädje. I grund och botten liknar en glasfiberpool en gigantisk badkar.

Här är glasfibersvårigheter att tänka på:

Installation

Så snart din trädgård har grävts levereras poolen i ett stycke och ställs upp. Byggtiden är vanligtvis ungefär två veckor.

Kosta

Glasfiberpooler är vanligtvis dyrare att köpa än betonggrundbassänger, men kan spara pengar under poolens livslängd. Detta beror helt enkelt på att de vanligtvis kräver färre kemikalier än betongbassänger. Du undviker också kommande omplastering och byte av liner.

Stötdämpande

Glasfiber har en stötdämpande förmåga som gör att den kan böjas upp till 2 fot. Det finns dock också nya betongbyggnadsmetoder som gör att betong kan böjas. Så det är viktigt att komma ihåg att om du bor i en jordbävningsbenägen region, se till att din återförsäljare förklarar funktionerna och fördelarna med glasfiber- och betongkonstruktion.

Underhåll

Till skillnad från en gipsfinish förändrar inte ett glasfiberskal vattnets kemi, så du använder ofta mycket mindre syra. Helt enkelt på grund av den icke-porösa ytan behöver du inte borsta poolen nästan lika ofta som en gipsfärdig betongpool.

Leave a Comment