Posted on: november 13, 2018 Posted by: admin Comments: 0

Betong är en annan populär design för i markbassänger, eftersom de erbjuder gott om plats och inget behov av att byta ut fodret.

Av sin natur är en betongpool specialbyggd enligt dina specifikationer av den poolbyggare du väljer. Det är den vanligaste typen av mark i poolen, och den initiala installationen kostar vanligtvis mycket mindre än en glasfiberpool.

Betongpooler är byggda i etapper, inklusive poollayout och utgrävning; stålinstallation; VVS-installation; utrustning set; applicering av gunnit eller sprutbetong; installation av kakel och hantering; och installation av ytbehandling. Även om det tar längre tid än glasfiberpooler att konstruera, har de fördelen med i princip obegränsade former, storlekar och mönster. Byggtiden på en betongpool är i allmänhet tre till tolv veckor.

Vädertålig

Vissa branschspecialister är övertygade om att betongbassänger är väl lämpade för delar av landet som har mycket höga sommartemperaturer. Betong uppfattas också av vissa för att fungera bättre på platser där jorden verkligen är expansiv.

Pris

Den första installationen av en betongpool är i allmänhet mycket mindre än ett glasfiber i markbassängen. Så om du vill ha en inbyggd mark, men den totala kostnaden för dig berör dig, kan en konkret pool bäst passa dina behov.

Styrka

Både glasfiber och betong är material med utmärkt hållfasthet. Prata med din återförsäljare eller entreprenör om konsekvenserna av din jordtyp och klimat på båda typerna av material.

Olika finish

Det finns en mängd olika interiörytor som gips, färg eller småsten. Dessa ger dig ett antal val som bäst passar din budget och önskade design.

Leave a Comment