Posted on: augusti 22, 2017 Posted by: admin Comments: 0

För att förbereda din pool för nattbruk är det alltid en bra idé att börja med att tända ditt pooldäck. Detta gör det lättare att navigera dig till och från din pool och gör ditt poolområde säkrare för alla.

När du väl har ordnat att ditt pooldäck ska vara väl upplyst är det dags att överväga alternativen för själva poolen. Att ha poolbelysning direkt i poolen gör det lättare och säkrare att simma på natten och kan också förvandla din pool till ett iögonfallande under. Även om du har en ovanjordisk pool finns det en mängd olika lampor tillgängliga som du kan använda för att få din pool till liv på natten. Till exempel finns det standard ovanjordiska poolbelysning som helt enkelt fäster vid kanten av din pool och kommer att lysa upp din pool. Över marken kan lampor också ge stämningsbelysning, särskilt om du använder lampor som levereras med färglinser. Vissa poolbelysning ovan marken har också en fontänfäste för att skapa en ännu mer imponerande effekt.

Även om det finns lösningar för poolbelysning tillgängliga som är utformade speciellt för pooler ovan mark, finns det också många olika belysningsstilar och alternativ som kan användas för både simbassänger över marken och marken. Flytande poolbelysning är en särskilt populär och ekonomisk form av belysning som kan användas för alla typer av pooler.

Undervattenspoolbelysning ger också ett utmärkt sätt att göra badupplevelsen minnesvärd varje natt. Särskilt bra för fester kommer undervattensbelysning att skapa dramatiska, dansande mönster av färgglatt ljus på botten och väggarna i din pool så att hela din pool kommer att vara överflödig i ljus och färg.

Leave a Comment